פורום ארץ הצבי Enter the forum
Articles
Discussions
About FAZ
FAZ people
columns
Links
Previous page
Bulletine Board

SearchFeedbackAdd to Favorites
RSS Feed
מה זה?
לבה ולבלוב (מוקדש למכון וולקני)
מיכאל מ. שרון (יום חמישי, 04/07/2002 שעה 13:23) הדפס תגובה/פתילקישור ישיר לתגובה זו

לבה ולבלוב

מיכאל (יום שלישי, 01/01/2002 שעה 9:52)
מתוך מספר הודעות שפירסמתי ב''אייל הקורא'' שהוקדשה לנושא הצרכנות המושכלת.

לעיתים ניתן לדבר על אודים עשנים של מה שהיה פעם חסה מעטירה, מלפפון מפעים, או אבטיח אדמוני ויפה טעם, טרם שהוכלא עם צנון
(בשביל שיהיה משטח חלק וגרמי ללא גלעינים).

בראשית היה משה דיין עם המונימייקר. השאר הוא כרוניקה נוגה של התדרדרות הירק העברי.

כך, כנוסטלגיה לשנות ילדותי האבודות, הגרנד אלכסנדר המופלא והעשיר בטעמו מאז הפך לגרנד סמיט הטפל ללא שיעור. מי צריך את היווני הזה?
סמיט האנונימי הפך למלך.

אכן, הראש היהודי ממציא לנו פטנטים: קחו למשל קלמנטינה יוצאת מהכלל.
הופ, הקליפה מתקשחת, והתוכן - ספחת.

או מלפפון כבד-בשר, עטיר-טעם, מעדן-מחץ. והופ, הפכנוהו לצמיג מים-לחץ. אין צורך לזבל את האדמה הטובה ההיא. ומים, כידוע הינם בשפע זול לחקלאי העברי, מטר קוב בפרוטה, רק שתהיה לי בריא.

מלפפונים כבושים? הצחקתני רעי, אחת שתים שלוש והופה, נביא ישר ממזרח-אירופה.

או בננת דבש דרגה עשר, והופ הפכה לבצק חסר פשר. אז לוש בבלנדר, קמצוץ רוזמרין הוסף, קינמון ובדל בצל, והנה הפכת חותנתך לזצ''ל.
_new_ הוספת תגובה



אוי, כמה צודק מיכאל שרון
שחור תלתלים (יום שישי, 05/07/2002 שעה 23:47)
בתשובה למיכאל מ. שרון
הדפס תגובה/פתילקישור ישיר לתגובה זו

את עניין החותנת לא הבנתי, אבל עם המלפפון הסתמי והתפל אני למלפפון של פעם מתאבל, והקלמנטינה העיצית גורמת לי להתגעגע למנדרינה הריחנית. רק על העגבניה אפשר שוב לברך, כי אלה שעל הגבעולים הן באמת טעימות לחיך.גם הפלפלים בכתום ובצהוב יצאו להם די טוב, אז נקווה שעם הזמן העובר, מצב הירקות אצלנו עוד ישתפר.
_new_ הוספת תגובה



מכאל שרון - אתה גדול!!! רוח רעננה בכתיבה משמימה!
ראובן גרפיט (יום ראשון, 07/07/2002 שעה 22:03)
בתשובה למיכאל מ. שרון
הדפס תגובה/פתילקישור ישיר לתגובה זו

_new_ הוספת תגובה




חזרה לפורוםהסיפור המלא
מערכת פורום ארץ הצבי אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים.



© פורום ארץ הצבי