| 
		
  | 
|||
אינני אגיפטולוג . יחד עם זה קראתי מעט ובין השאר על מציאת שרידי בירה מצרית קדומה . לחם מצרי קדום מוכר כבר מעל מאה שנה . הכנת בשר על גחלים הוא דרך נפוצה אלפי שנים . אין בזה שום חדש . לטגן בכלי חרס זה על גבול הבלטי אפשרי , בין השאר בגלל העברת חום גרועה והיסדקות הכלי כשמכניסים את הבשר לשמן החם . לא היו במצרים הקדומה כלים הדומים למחבת מתכת .  | |||
		
  | 
|||
בלטי=בלתי . ח ח ח  | |||
		
  | 
|||
שמעת על מחבתות ברונזה? אני כן.  | |||
| מערכת פורום ארץ הצבי אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים. |