פורום ארץ הצבי Enter the forum
Articles
Discussions
About FAZ
FAZ people
columns
Links
Previous page
Bulletine Board

SearchFeedbackAdd to Favorites
RSS Feed
מה זה?
(נכתב בתשובה לדוד סיון, 07/06/05 19:41)
מכאן שלדעתי יש להסדיר את עניין התשלום בחקיקה
פרקש (יום רביעי, 08/06/2005 שעה 9:27)
בתשובה לדוד סיון
הדפס תגובה/פתילקישור ישיר לתגובה זו

מחייבת. כלומר, שהמסעדה תחוייב לפרסם מחיר האוכל בדיוק כמו שהסועד אמור לשלם בסופה של הארוחה. בלי משחקים של 15% נוספים. אני לא התרשמתי שעניין ה-‏15% הוא רשות, אלא הוא בא ב'חבילה' אחת. יש מסעדות שמודיעות מראש על התוספת הזו ויש שלא. ואת עניין התשר להשאיר לשיקולו של הסועד.

כך הכל יהיה גלוי וידוע לסועדים שיבחרו ברגליים היכן ומה להכניס לפה.
_new_ הוספת תגובה



אני חושב שאתה צודק
דוד סיון (יום רביעי, 08/06/2005 שעה 10:55)
בתשובה לפרקש
הדפס תגובה/פתילקישור ישיר לתגובה זו

צריך שיהיה ברור בדיוק מי משלם ועבור מה.
מכאן שכנראה חקיקה בנושא היא בלתי נמנעת.

מצד שני אני חושב על התשר כתמריץ לשיפור השרות
ולכן כדאי שישאר מחוץ לשליטה של המעסיק. דרך אחרת
יכולה להיות שהמעסיק משלם פרמיות על איכות השרות
אבל היא יותר מסובכת לאירגון.
_new_ הוספת תגובה




חזרה לפורוםהסיפור המלא
מערכת פורום ארץ הצבי אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים.



© פורום ארץ הצבי